Vi vill inte vara störst, vi vill vara unika

På vårt kontor i huset Strykjärnet i Almedal i Göteborg försöker vi alltid skapa en känsla av hemtrevlighet. Vår konstnär Kicki Ternstrand som ansvarar för showroomet lagar alltid hemmagjord mat i kontorets kök när det är dags för ett kundbesök.

Vi på MARC jobbar mycket med helhetskoncept och vårt arbetssätt påminner till stor del om hur en renodlad reklambyrå jobbar. Kunden får ett väldesignat och skräddarsytt prospekt med produktförslag, prisuppgifter och en motivering bakom varför just dessa produkter har valts ut. Och alltid med – användbarhet, hållbarhet och design som ledord.

Våra värderingar

Personliga

Vår livsluft bygger på långsiktiga relationer. Vi vill att våra kunder skall känna sig en del av vår stora familj. Vi står starka när vi litar på varandra och på så sätt blir du aldrig en i mängden.

Ansvarsfulla

Vi värnar om miljön och vill vara med och bidra till att skapa ett bättre klimat för alla de företag och människor som berörs av vår verksamhet.

Kvalitetsmedvetna

Vi gillar att ifrågasätta. På så vis kan vi alltid skapa produkter som är värda att bära ditt varumärke utan att kompromissa med kvalitén.

Trendmedvetna

Vi följer noga trender och letar ständigt efter nya och bättre varumärken som kan ta oss vidare. Vad vi än gör idag, kan vi alltid göra det bättre imorgon.