MARC fyller 85 år!

Vi firar 85 år!

En lång resa inom presentreklam och företagsprofilering

Resan för det vi idag kallar MARC började redan år 1936 när företaget Götpapper Presentreklam AB grundandes. Götpapper var bland de första aktörerna inom presenter och kontorsmaterial i Sverige. Efter en enorm utveckling med etablering av lokalkontor i bl.a Stockholm och Malmö tog företaget, då med Björn Ericson vid rodret, sikte på reklam- och företagsprofilering. Det var så vi fann vår identitet i mer reklambyråliknande uppdrag. Under år 2009 ändrades namnet till MARC som står för Marketing Advertising Relations och Creativity vilket resulterade i en mer tidsenlig logotyp.

Björn Ericson - Affärsutvecklare
Charlotte Ericson, VD & projektledare
Johan Ericson - Projektledare & säljare

Familjen Ericson

Det visade sig att fler i familjen Ericson hade intresse och känsla för företagsprofilering. Idag drivs företaget av Charlotte och Johan som fått växa upp och lära sig om branschen från sin far Björn, som drev företaget under många år. Han i sin tur lärde sig yrket från sin far som grundade företaget.

I ständig utveckling

Under åren har företaget växt. Antalet anställda har blivit fler, utbudet av produkter större och vi har byggt upp ett stort nätverk kunder och leverantörer.

Vi har ett gemensamt mål – att erbjuda produktmedialösningar av hög kvalitet som är relevanta och framtagna för våra kunders branscher. Kontakten med kunderna är avgörande. Genom nära dialog med dem kan vårt arbete utvecklas och förfinas för att vi ständigt ska bli bättre.

I år fyller vi 85 och vi tänker hålla på länge till!

Fler nyheter