MARC tar ett större branschengagemang!

Vi är otroligt stolta över att kunna engagera oss i branschen tillsammans med SPBR, en intresseorganisation för promotionföretag inom produktmedia. SPBR har en unik branschkompetens och representerar både återförsäljare och grossistnätet. Områden som SPBR har branschkompetens i är marknads- och avtalsrätt, hållbarhetsfrågor och kunskap inom import frågor med alla dess regler. SPBR sätter även ihop den berömda ”Education Day” där vi får ta del av senaste nytt inom hållbarhetsfrågor och vidareutbilda oss inom allt som vår bransch behöver ha kunskap inom.

SPBR gör även marknadsundersökningar. I år gjorde det en marknadsundersökning för produkt media. Här kommer lite mer information!

Profilreklamen står sig stark

Return-on-investment

Profilprodukter används ofta

Att gå med i SBPR är stort för oss på MARC. Vi känner oss trygga i vårt samarbete och ser fram emot att ytterligare påverka branschen.

Fler nyheter